## AstraZeneca Investor Day – New York Agenda : 21<sup>st</sup> March 2013

Time Zones			Duration	Topic/Subjects	Presenter
EDT	GMT	CET			
7am – 8am	11am – 12pm	12pm – 1pm	60 mins	Registration & Breakfast	
8am - 8:40am	12pm – 12:40pm	1pm — 1:40pm	40 mins	AstraZeneca's Strategy & Vision	Pascal Soriot
8.40am – 9:10am	12:40pm – 1:10pm	1.40pm – 2:10pm	30 mins	Return to Growth: Brilinta	Paul Hudson / Terry Ferguson
9:10am – 9.30am	1:10pm – 1.30pm	2:10pm – 2.30pm	20 mins	Return to Growth: Diabetes	Ruud Dobber
9.30am – 10.00am	1.30pm – 2.00pm	2.30pm – 3.00pm	30 mins	Return to Growth: Emerging Markets & Japan	Mark Mallon
10.00am – 10.35am	2.00pm – 2.35pm	3.00pm – 3.35pm	35 mins	Q&A	
COFFEE BREAK – 35 MINS					
11.10am – 11.40am	3.10pm – 3.40pm	4.10pm – 4.40pm	30 mins	Our Roadmap to Achieve Scientific Leadership	Briggs Morrison
11.40am – 12.10pm	3.40pm – 4.10pm	4.40pm – 5.10pm	30 mins	Oncology	Susan Galbraith
12.10pm- 12:40pm	4.10pm- 4.40pm	5.10pm- 5.40pm	30 mins	Q&A	
BUFFET LUNCH BREAK – 1HR					
1.40pm – 2.20pm	5.40pm – 6.20pm	6.40pm – 7.20pm	40 mins	Respiratory & Inflammation	Bing Yao
2.20pm – 2.40pm	6.20pm – 6.40pm	7.20pm – 7.40pm	20 mins	Q&A	
2.40pm – 3.00pm	6.40pm – 7.00pm	7.40pm – 8.00pm	20 mins	Creating Value for Our Shareholders	Simon Lowth
3.00pm – 3.10pm	7.00pm – 7.10pm	8.00pm – 8.10pm	10 mins	Putting Strategy to Work	Pascal Soriot
3.10pm – 3.40pm	7.10pm – 7.40pm	8.10pm – 8.40pm	30 mins	Q&A	